Despre noi

Clubul nostru a fost chartat în data de 12 octombrie 2013, sub îndrumarea clubului Rotary Visio Cluj-Napoca . Cu o istorie de implicare comunitară de peste un deceniu, ne străduim să aducem schimbări pozitive în orașul nostru și în lumea din jurul nostru.

Misiunea noastră este de a inspira și mobiliza tinerii din Cluj-Napoca pentru a se implica activ în proiecte de voluntariat, dezvoltând astfel lideri viitori și promovând serviciul în comunitate.

Rotaract Visio Group Photo

Membri curenți

activi

16

pasivi

11

aspiranți

24

Cauze

Fie că este vorba despre educație, sănătate, protejarea mediului sau alte domenii de importanță socială, fiecare proiect pe care îl organizăm este construit pe baza unei cauze fundamentale. Aceste cauze reprezintă valorile și credințele noastre, și ne amintesc constant de responsabilitatea noastră de a face un impact pozitiv.

Valorile noastre

Acestea ne ghidează și ne definesc, punând temelia pentru fiecare pas pe care îl facem în slujba comunității. Ne propunem să rămânem fideli valorilor noastre, astfel asigurându-ne că fiecare acțiune pe care o întreprindem are o bază solidă și un scop autentic.

Prietenie
Poate este nedrept să ne numim un simplu club. Suntem o comunitate unită de prieteni și considerăm că fără legături autentice nu putem funcționa la potențialul maxim.
Implicare
Suntem dornici de a ne implica activ în comunitatea noastră. Acțiunile noastre demonstrează angajamentul nostru față de nevoile celor din jur și dorința de a face o schimbare pozitivă.
Dezvoltare
Suntem mereu în căutare de oportunități de creștere personală și profesională. Credem cu tărie că investind atât în dezvoltarea noastră, cât și a tinerilor din România punem bazele unui viitor mai bun.
Serviciu
Serviciul în comunitate este inima a ceea ce facem. Ne angajăm să fim servitori activi ai societății, căutând mereu modalități de a ajuta și de a sprijini pe cei în nevoie.
Leadership
Suntem lideri în formare, pregătiți să inspirăm și să ghidăm. Căutăm mereu oportunități de a dezvolta lideri viitori și de a influența schimbarea în comunitatea noastră.
Comunitate
Suntem mândri să facem parte dintr-o rețea solidă de cluburi Rotaract din întregul nostru District. Împreună, suntem o forță colectivă, capabilă să aducă schimbări semnificative și durabile în lumea din jurul nostru.